Ik ben Eric van Hal en woon sinds 2000 in het mooie stadje Sneek. Ik ben werkzaam in het onderwijs als sportleraar. Naast deze werkzaamheden ben ik in het najaar van 2010 begonnen met het opzetten en runnen van mijn honden uitlaat service "WOODY”.

Ik ben opgegroeid met honden en veel van mijn vrije tijd ben ik op pad met de hond. Ik kan zeggen dat honden een grote passie van mij zijn. Wat eigenlijk al jaren een idee was ben ik nu van plan te gaan realiseren en dat is om van een hobby deels mijn werk te gaan maken.

In mei 2010 ben ik geslaagd voor de opleiding voor erkend Hondenuitlaatservice aan de Martin Gaus academie. Naast deze door "HUS-Nederland” erkende opleiding wil ik me op korte termijn gaan aansluiten bij de overkoepelende organisatie voor hondenuitlaatservices in Nederland, HUS -Nederland. Dit betekent voor u, dat uw hond in goede handen is tijdens het uitlaten en dat de randvoorwaarden goed geregeld zijn. Voor de eisen die er aan een aangesloten H.U.S. worden gesteld kunt u terecht op
 
 
 
Verdere opleidingen:
 
* Cursus reanimatie voor honden.